Interesse?

Heb je interesse in de Coöperatie Stadslandbouw Oosterwold? Laat het ons dan weten. Wij zijn benieuwd hoeveel bewoners interesse zouden hebben om in de toekomst lid te worden. Als je aangeeft interesse te hebben, dan ben je nog geen lid maar ontvang je wel info over verdere ontwikkelingen. Lid worden kun je dan op een later moment als ook beslissingen zijn gemaakt over zaken als ondersteuning en de financiële bijdrage. Interesse kun je tonen met onderstaande button. Heb je specifieke vragen of opmerkingen,  mail of bel dan even.

Tel: 06-53171325

Email: info@coopoosterwold.nl

Ondersteun ons

Coop Oosterwold kan alle hulp goed gebruiken. Wilt u ons ondersteunen? Bel of mail onderstaand adres en we gaan heel graag een verdiepend gesprek aan. Uiteraard houden we u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Tel: 06-53171325

Email: info@coopoosterwold.nl

Wie zijn wij?

De coöperatie is een initiatief van (nu nog) een klein clubje enthousiastelingen uit Oosterwold: De eerste stappen zijn gezet door Jan-Albert Blaauw (initiatiefnemer), Jacqueline de Ruiter en Corinne van Velzen (beiden Oogsterwold). Het huidig bestuur bestaat uit Jan-Albert en Jalil Bekkour (chef kok en eigenaar van Atelier Feddan in Oosterwold). Ard Brunnekreef ondersteunt ons in de communicatie.  

Tel: 06-53171325

Email: info@coopoosterwold.nl